(Android) Cooking Frenzy®️Cooking Game cheat kód nekonečné mince
Feb 6, 2022 5:55:50 GMT -4
Post by synchverspostwhadlou on Feb 6, 2022 5:55:50 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód nekonečné mince ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Frenzy®️Cooking Game 2022 version ▞▞▞
První úroveň byla v pořádku, ale jakmile se dostanete na konec 2. úrovně, je extrémně těžké ji projít. Což vás nutí používat všechny diamanty, které jste získali. Určitě vás přiměju k nákupu. Tohle nestojí za námahu. Mnoho z těchto her zdarma ke stažení. Tak hodně štěstí těm, kteří pokračují ve hře. odinstaluji to.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strategiya bmho
Je to zábavná hra. Ale chtějí, abyste měli xp, abyste mohli upgradovat své věci, a nemohou jít, kde mě hra na vaření začíná velmi nudit
Dvě reklamy jsou v pořádku, protože rozdávají více Jemů, ale já to nenávidím, stále mi to vypadává uprostřed hry a pak se vrátím na svou domovskou obrazovku. Jinak je to velmi zábavná hra s rychlým tempem zabrat si čas navíc.
Zpočátku to byla zábava...pak najednou potřebujete boostery, abyste prošli úrovněmi. Stačí si zahrát hru, kde nejsou vyžadovány boostery.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strategiya dua
Jak postupujete kolem 5 restaurací, některé úrovně je opravdu nemožné porazit bez výhod...nebo dokud vám nespadnou palce! Odměny po absolvování úrovní jsou 1 - 3 diamanty, zatímco nákup perků je minimálně 100 diamantů každý. Zpočátku to byla zábava, ale teď to začíná být frustrující, když jste zůstali na stejné úrovni 2 týdny v kuse. Provedl jsem nákupy, ale problémy s časovačem jsou směšné!
Je to skvělá hra, ale ano, téměř vždy musíte mít vylepšení, abyste prošli určitými úrovněmi, vyděláváte tuny mincí, ale téměř žádné diamanty, což je to, co potřebujete k nákupu vylepšení, onehdy jsem si koupil balíček a vrátil jsem se později abych zjistil, že všechny moje síly jsou pryč a já jsem je všechny nepoužil.
Zábavná hra velmi návyková snadné a těžké úrovně
Tuhle hru mám moc rád. Jedním problémem je, že obvykle, pokud musíte obsloužit lidi v určitém čase, nepošlou zákazníky rychleji, takže ztratíte úroveň, i když použijete okamžité zvýšení vaření. Hraní hry se může stát únavné, protože je to stejné v každém novém obchodě. Získat úspěch „slouží 20 000“ je trochu směšné, možná ho upustit, abyste posloužili 5 000? Některé reklamy nefungují, takže o postup přijdete. Celkově hra běží plynule a je docela zábavná.
Pěkný
Skvělá hra. Docela realistická očekávání. Pokud nepotřebujete, nemusíte jim kupovat mince. Reklamy samozřejmě budou
Nejlepší hra na vaření, jakou jsem kdy hrál. Nejsem si jistý, proč lidé říkají, že je to příliš obtížné, ale rozhodně není. Líbí se mi způsob, jakým upgradujete položky. Nemusím drtit peníze na předchozích úrovních, abych si upgradoval vybavení a tak. Jistě, na některých úrovních je užitečné použít některé boostery, ale to je u každé hry. Jediný důvod, proč jsem tomu dal 4 hvězdičky, je ten, že reklamy jsou směšné. Zaplatil jsem 5 babek za odstranění a hra je desetkrát zábavnější. Milujte tuto hru. Jsem posedlý.
Právě jsem dokončil první fázi, která je snídaňová, snažím se získat obchod s ramenem, ale když se pokusím stáhnout, říká to o% a pak budu čekat a jen se resetuje, jako bych to nestiskl, stalo se to někdy někomu?
Hra se mi líbí, ale úrovně na konci každé části jsou příliš obtížné. Dobře, pokud máte peníze na utrácení za boostery, ale nemá smysl hrát, pokud nemáte. A zdá se, že neexistuje žádný způsob, jak „získat“ zkušenosti k překonání těchto úrovní, pokud nechcete platit.
Tuto hru nelze hrát bez nákupu drahokamů po určitém bodu. Pak také „krade“ drahokamy, které jste si zakoupili. Když klikáte super rychle, abyste předali, objeví se, abyste zaplatili drahokamy, aby prošli přímo tam, kde klikáte, a vezme drahokamy ještě předtím, než si to budete moci přečíst. Kontaktoval jsem zákaznický servis a řekli mi, že neexistuje způsob, jak přidat drahokamy zpět na můj účet. Vypadá to jako lež.
tato hra není vůbec náročná. ve srovnání s mnoha jinými hrami na vaření je v této docela snadné vyhrát úrovně a není nic, co by mě lákalo k tomu, abych chtěl postoupit do další úrovně. kvůli tomu to začíná být nudné a je to fuška hrát. téměř po každé úrovni jsou také nepříjemné vyskakovací reklamy.
Skvělá grafika a hratelnost. Jediný problém, který mám, je, že když stisknete tlačítko pro nákup upgradů nebo pro hraní minulé úrovně, tlačítko nezmění barvu ani nemá zaškrtnutí, abyste věděli, že stisknutá možnost byla úspěšně aktivována.
Tato hra je opravdu zábavná. Protože můžete měnit obchody. Některé úrovně však musíte hrát dvakrát nebo třikrát. Ale je to opravdu zábavné, takže si to stáhněte.
Drží mě ve střehu; a když se zaseknu na úrovni, cvičím na úrovních, abych se snad zlepšil. Poražení úrovně 8 bylo způsobeno tímto cvičením. Pozdější úrovně bych musel být jako blesk⏭.
Hodnotili byste 5 hvězdičkami, kdybyste měli možnost si hru koupit místo zpoplatnění prasátka a získat sladké odměny. Pokaždé, když zaplatíte za jeho zničení, příště to bude stát více. Neustálé zvyšování nákladů činí hru méně zábavnou.
Navrhuji, že pokud nyní přicházejí zákazníci, prostě jim zabraňte v chůzi příliš mnoho, protože to zabere mnohem více času než příprava a podávání jídla.
Super hra doporučuju
Upgradujte hru, telefon zamrzne, zpomalí se, jakmile jsem ji nainstaloval, odinstaloval jsem ji a snažil jsem se mít odpočinkové ráno, ale hry jako tyto mě jen stresují a to by neměly dělat, získejte to pevný.
Opravdu si této speciální hry vážím a velmi mě baví, nemohu se jí nabažit, i když ji nesčetněkrát odinstaluji kvůli náročným úrovním, ale vždy ji dám zpět do telefonu a začnu hrát znovu, miluji výzva moc, tuhle hru opravdu miluji a moc si ji vážím😘😘😘🤩🤩🤗😍❤❤❤
Milujte hru, zpočátku je to zábavná, nyní trochu nudná, na dokončení načítání každé úrovně je třeba počkat minuty. Opravte problém. Děkuju.
Souhlasím s většinou nedávných recenzí. Je opravdu těžké postupovat bez příspěvků a drahokamů, často drahokamy také omylem utratím. Musí existovat potvrzení o útratě drahokamů.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strategia miar
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strategi hrp
Hra mě zatím baví.
Toto není hra na hraní, ale reklama by se měla starat o to, aby prošla úrovní. Žádné kompromisy, sledujte reklamu, nebo jste uvízli v úrovni. Ubohé...
Hra se nenačte, pokud připojím své zařízení k internetu. Mohu hrát pouze offline. Také existují úrovně, konkrétně 3. restaurace, kterou nemohu projít, i když používám doporučené boostery.
Líbil by se mi tato hra mnohem lépe, kdybyste mohli znovu využít zkušenosti, které získáte z hraní obchodů, abyste mohli vylepšit své jídlo/vaření.
Cooking Frenzy®️Cooking Game 策略 gzul
Je to všechno skvělé, dokud nedosáhnete určité úrovně a nemůžete ani pokračovat, aniž byste museli utrácet diamanty. Je to jako byste chtěli, abychom je koupili tak strašně! Jako zapomeňte na dobrou hru, ale neutrácím peníze za nějaké hloupé diomondy, které se postupně objevují.
Hra je zábavná, ale nutnost kupovat drahokamy, abyste se dostali nahoru, je směšné a myslím, že jsem hru dohrál, ale nic neříká, že je dokončena.
Nemohu si stáhnout druhou restauraci (ಥ_ಥ), hra je dobrá a líbí se mi, ale jde o to, že kdykoli klepnu na stažení v horní části restaurace, prostě se neudělá žádný proces a prostě se zastaví, i když mám silné připojení (ಥ_ಥ)
Cesta k mnoha reklamám. Pokaždé, když postoupíte do dalšího kola. Vždy je třeba sledovat další reklamu. Potřebujete 10 sekund navíc, další reklama. Každá reklama má minimálně 30 sekund. Poté přidají další sekundy, aby se dostali do dalšího kola. Je to prostě směšné. I když tuhle hru mám rád. Uvažuji o smazání kvůli všem těm inzerátům. Mažu tuto hru. Je to podraz. I když jde o coiny zdarma.
Cooking Frenzy®️Cooking Game 策略 gzul
Skutečná ostuda. Byla to zábavná hra, ale jakmile se dostanete na úroveň 73-1, nemůžete pokračovat ani s boosty. Je to uměle ztíženo, aby vás přinutilo utrácet drahokamy, které je samozřejmě neuvěřitelně těžké získat bez přímého nákupu. Odstraňuje ze hry veškerou zábavu a skutečnou výzvu.
Hra samotná je vlastně pěkná, ale reklam je příliš mnoho, a aby vás přimělo sledovat ještě více reklam, nedobíjejí energii. Takže byste se museli podívat na další reklamu, abyste ji doplnili. Nedostal jsem s tím pomoc, takže mažu, podobných her jsou k dispozici stovky, takže..
Skvělá grafika, návyková a náročná, tu hru miluji. Důvodem, proč tomu nedávám 5 hvězdiček, je to, že existuje příliš mnoho úrovní na změnu restaurace a existuje omezené množství tempury a ramen, které se nebudu nudit podávat. EDIT: Snížit na 3, protože nutnost sledovat 30sekundové reklamy bez přeskakování, abyste získali 10 sekund hraní, je přehnané. Mám tu hru rád, ale po první restauraci je to frustrující.
Čekám na hru, kde nebudeme muset vařit tak rychle, jak to jde. Jaký to má smysl? Hledá nějaká restaurace kuchaře, kteří by uvařili co nejrychleji? Vytvořte hru, ve které můžeme vařit nepřetržitě po celou úroveň, ale svým vlastním tempem. Ta hra by ode mě dostala 5 hvězdiček.
Hra, ktera vas ma zabavit na dlouhe hodiny. Hodne levelu, nicmene ja se dostala do faze bagru a ted tedy cekam, zda budou nejake nove nebo jestli mam hru odinstalovat? Diky za pridani restaurace, budu se tesit na dalsi 😀
Tuto hru nehodnotím, dostanu se na úroveň 113 a hra začala podvádět. Chtějí, abych dál utrácel peníze za diamanty, abych zaplatil více minut na úrovni. A jakmile to udělám, stále mě podvádí. Potřeboval jsem jen další 3 zákazníky, abych vyhrál, a stále se to zpomaluje, takže čas může vypršet. Doslova jsem s tím vydržel celý týden. Skončil jsem s touto hrou, nebude se znovu instalovat. Přímo odtrhnout. 😡
Je to zábavné, ale... tato chamtivá hra vám umožňuje pokračovat, pouze pokud utrácíte peníze. Smh Nepočítají všechny zákazníky a „dávají“ vám šanci podívat se na videa dvakrát a pak se vrátit k placení.
Zatím dobrá hra
Mr Bean - Special Delivery Pro příležitostné hráče emq